VDRS

The Godfathers Vaderintervisie

Ben jij een trotse vader? En wil jij ook de beste vader uit jezelf halen? Maar lukt het je niet altijd en loop jij soms ook wel eens tegen ‘struggles’ in het vaderschap aan? Je bent niet de enige! Misschien is dan ‘The Godfathers, Vaderintervisie’ iets voor je kan zijn.

‘Godfathers’ is een gezellige, betekenisvolle mannenavond om jouw vaderschap van een impuls te voorzien. In een sfeer van openheid, mannelijke energie en kameraadschap sparren vaders met elkaar over thema’s in het vaderschap. Er is ruimte voor een lach maar ook voor kritische vragen en aansporingen, met als doel elkaar te helpen betere en krachtiger vaders te worden.

De deelnemende vaders brengen zelf thema’s in die we gezamenlijk uitdiepen of we bespreken interessante informatie of ontwikkelingen. Na afloop is er de gelegenheid nog even gezellig te borrelen.

Zomaar een paar reacties:

“Ik heb er echt energie van gekregen!” (Hylke)

“Was heel mooi gisteren.” (Siebes)

“Hele inspirerende avond!” (Frank)

“Heel leerzaam, gezellig en positief.” (Ahmed)

De bijeenkomsten worden lokaal georganiseerd, meestal in een schoolgebouw of andere geschikte lokatie. De kosten bedragen Euro 10,- per bijeenkomst, inclusief koffie en thee.

Wil je meer weten over Godfathers bij jou in de buurt? Mail dan even naar info@vdrs.nl.

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.