VDRS

VADERS

Betrokken vaders laten hun kinderen floreren. Met deze gedachte is VDRS, naast het faciliteren en adviseren van professionals, tevens drijvende kracht achter diverse initiatieven op het gebied van vaderschap. Met deze verschillende activiteiten ondersteunt VDRS ouders in het algemeen en vaders in het bijzonder, zodat zij hun rol zo goed mogelijk kunnen vervullen.

Platform Vaderschap

In samenwerking met Rutgers en Emancipator is VDRS initiatiefnemer van Platform Vaderschap. Met alle vaderschapsinitiatieven op één handige plek ondersteunt VDRS iedereen die wil investeren én groeien in zijn vaderschap. Van coaching tot workshops: je vindt het hier. Heb je een specifieke vraag? Neem vrijblijvend contact met ons op!

Vader Zoekt Verlof

VDRS is groot voorstander van uitbreiding van het geboorteverlof. Maar er heerst nog veel onduidelijkheid op dit onderwerp. Want hoe vraag je het verlof eigenlijk aan? Welke gevolgen heeft dit in voor de werkgever? En hoe werkt het in de praktijk? Op de website Vader Zoekt Verlof maakt VDRS, samen met ander betrokken partijen, de relevante informatie rondom vaderschapsverlof toegankelijk én overzichtelijk.

Contact met de experts van VDRS

Heb je een vraag of wil je advies over de invulling van jouw eigen vaderschap? De experts van VDRS helpen je graag verder. Wat je vraag ook is: neem contact met ons op. We staan je graag te woord.

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.