VDRS
Voetbal is van ons

Voetbal is van ons

Daar heb je het gesodemieter weer. Rustig wat voetbalkrantjes lezen op de maandagochtend kan dus niet meer. Nespresso tuimelt over het toetsenbord en het stressloze hart slaat voor de koffie break al overuren.

Het begon met de dames van Royal Antwerp Football Club die ons voetbal kapen voor een fotoshoot in lingerie. Een best (not) gejat idee want dit hebben we slechts 100 keer eerder gezien. Schande is het, voetbal is van ons!

Voetbal is van ons

Voetbal is van ons

En dan heb je net je toetsenbord en broek weer droog, knalt die Deense met haar Brondby borsten door het scherm. Ja ja, blij zijn mag… zeker als je cluppie Brondby 8 speelronden op rij nog niet heeft gewonnen. Maar dit. Het zou verboden moeten worden.

Bij Youtube zijn ze preutser dan de paus. Mocht de video het niet meer doen dan heb je hier een plaatje van Tanja, want zo heet ze. Nou doei!

Raoul van Heese

Raoul (1969) is ‘de allerbeste vader van de wereld’ voor Aimée (2004) en Morten (2007), nieuwsgierig en avontuurlijk ingesteld, en tot rust komend thuis in de Arnhemse Betuwe. Vrijdagmiddag is zijn favoriete speelmiddag. Als de school uit is, trekt hij er met Aimée en Morten op uit om modder aan de broek te krijgen. Een betere start van het weekend is er niet! Voetballen en fietsen doet hij het liefst en de middag wordt bij voorkeur afgesloten met een bord vol pannenkoeken.

Kinderen kansen bieden zich te ontwikkelen; intellectueel, sportief en kunstzinnig. Dat is waar hij zijn zakelijk tijd mee vult. Games maken is daarbij zijn dingetje (gamestad.co) mits online wordt gecombineerd met offline activiteiten. Reizen en het avontuur opzoeken houden hem vitaal. ‘

1 reactie

Volg ons!

We vinden het geweldig als je onze social media bezoekt. Vergeet niet te liken!