VDRS
Transformers winnen!

Transformers winnen!

Het vaderschap heeft mij als persoon veranderd. Mijn biologische wekker heeft zich gereset op 8:00 uur (in het weekend!) in plaats van de 11:00 uur voorheen. Ik ben weer lekker aan het tekenen en kleuren geslagen en vertel bijna iedere dag een verhaaltje aan mijn zoon. Ik ben dus ‘getransformeerd’. In het kader van deze transformatie leek het ons een leuk idee om eens bij jullie te vragen naar de transformatie die jullie hebben doorgemaakt. Voor de extra motivatie mogen wij van Hasbro één van de Transformers weggeven.

Wil jij deze winnen? Vertel ons hoe het vaderschap jou veranderd hebt of vertel hoe iemand in jouw omgeving is veranderd door het vaderschap. Hoe kun je dit doen? Deel jouw verhaal op onze Facebook pagina en deel de oproep/link op jouw tijdlijn en met jouw mede-vaders. Leuk cadeautje voor onder de kerstboom!

Reageer uiterlijk 20 december, dan maak je kans op deze coole Transformer!

Transformers-Combiner-Wars-Decepticon-Viper-01 Transformers-Combiner-Wars-Decepticon-Viper

Robin de Jong

Ik ben de enorm trotse vader van Sean (2010) en Rhys (2016). Sinds de geboorte van Sean is mijn leven op zijn kop gezet. Ik heb mijzelf op dat moment voorgenomen een goede balans te vinden tussen werk en privé. Ik denk dat ik de juiste balans heb gevonden!  Ik ben werkzaam bij een gemeente in deeltijd. Ja hoor.... ik ben ambtenaar ;) Maar dat is niet alles.

Bij het kinderdagverblijf en later ook op de basisschool heb ik gemerkt dat er op verschillende manieren over de rol van de ouder, met betrekking tot betrokkenheid op school, wordt gedacht. Dat heeft mij aan het denken gezet en ik ben een eigen bedrijf gestart. Ik werk momenteel voor Actief ouderschap en ben betrokken geweest bij Baby Sensory Almere. Twee ondernemingen die ouderbetrokkenheid hoog in het vaandel hebben staan. Sinds vorig jaar ben ik toegetreden tot het bestuur van VDRS en zijn wij heel hard bezig om van Nederland een VDRland te maken. Ik geef o.a. vanuit de stichting trainingen op het gebied van vaderschap, opvoeding en persoonlijke effectiviteit.

Drie middagen in de week ben ik er om Sean op te halen van school. We doen dan altijd iets leuks. Op de warmere dagen gaan we lekker wandelen in het park of spelen we in de speeltuin. Lekker samen apenkooien! Op de koudere dagen verbouwen we het hele huis tot klimklauterparcours of doen we bordspelletjes... kortom 3 echte 'mannendagen'. Het weekend is voor het gezin en de familie. Verjaardagen, gezinsuitjes, maar ook weer die befaamde speeltuin....

Mijn dagen zijn snel gevuld maar toch probeer ik ook wat tijd voor mezelf in te plannen. Dan ga ik hardlopen of st ik in de Dojo op de mat. Als ik 's avonds nog tijd over heb, lees ik graag de blogs van de VDRS bloggers of duik in de boeken in. Tussendoor volg ik zo af en toe nog wat Netflixseries en kijk in sport op tv.

In de warmere maanden probeer ik altijd een aantal duiken te doen in binnen en buitenland. Niets brengt mij meer tot rust dan lekker tussen de vissen hangen met niets anders dan je eigen gedachten en je buddy.

Voeg reactie toe

Volg ons!

We vinden het geweldig als je onze social media bezoekt. Vergeet niet te liken!