VDRS
Vader van een dochter? Lezen!

Vader van een dochter? Lezen!

Een weinig uitdagende titel. Beetje een valse starter. Maar niets is minder waar. Echt! Dit artikel moet je willen lezen. Steengoed namelijk. Staat alles in over wat je wilde weten over de relatie tussen vader en dochter. Dat jouw relatie met haar er toe doet. En hoe! Hoe afwezige relaties hun weerslag hebben op haar seksuele moraal. Over bekende dingen als ‘grenzen opzoeken’ en ‘uitdagingen aangaan’ en vooral wat het met haar doet in haar levensloopbaan en haar zelfvertrouwen tegenover mannen. Hulde voor de Amerikaanse onderzoeker Linda Nielsen die 30 jaar onderzoek bij elkaar veegde in dit artikel. Lezen dus, over vaders en dochters.

Over vaders en dochters

Het bewuste artikel verscheen in de Psychologie magazine van oktober 2014 en door op de afbeelding te klikken verschijnt een fijn leesbaar pdf.

vader en dochter

 

 

Raoul van Heese

Raoul (1969) is ‘de allerbeste vader van de wereld’ voor Aimée (2004) en Morten (2007), nieuwsgierig en avontuurlijk ingesteld, en tot rust komend thuis in de Arnhemse Betuwe. Vrijdagmiddag is zijn favoriete speelmiddag. Als de school uit is, trekt hij er met Aimée en Morten op uit om modder aan de broek te krijgen. Een betere start van het weekend is er niet! Voetballen en fietsen doet hij het liefst en de middag wordt bij voorkeur afgesloten met een bord vol pannenkoeken.

Kinderen kansen bieden zich te ontwikkelen; intellectueel, sportief en kunstzinnig. Dat is waar hij zijn zakelijk tijd mee vult. Games maken is daarbij zijn dingetje (gamestad.co) mits online wordt gecombineerd met offline activiteiten. Reizen en het avontuur opzoeken houden hem vitaal. ‘

1 reactie

Volg ons!

We vinden het geweldig als je onze social media bezoekt. Vergeet niet te liken!