VDRS
Lachen om kinderlogica

Lachen om kinderlogica

Kijk jij ‘s avonds nog tv? Ik kijk samen met Sem en Isa liever naar YouTube. Laatst ontdekte ik een fantastisch kanaal! “TheFineBros“. Op dit kanaal laten ze zien hoe mensen reageren op bepaalde zaken. Met name kinderen, reageren geweldig op technieken uit mijn tijd.

Voor het gemak kun je hier klikken voor alle “Kids react” video’s. Met name de aflevering die over telefoons gaat met een draaischijf is de moeite waard.

Je zult van de volle 7 minuten genieten, als je kinderlogica ook briljant vindt.

Tip: Ook leuk om te kijken hoe je eigen kinderen reageren op oude technieken. Stel vooral veel open vragen. Isa, legt hieronder bijvoorbeeld uit hoe melk in de winkel terecht komt.

Een vraag aan jou

Ik zou het leuk vinden om van jou een leuke uitspraak van je kind terug te lezen in een reactie. Kinderen zijn briljant en dat mag gedeeld worden!

Marcel Vergonet

Manisch positieve en prettig gestoorde papa van Sem '06 en Isa '09. Uit de fantastische lente van '73. In het dagelijkse leven  help ik organisaties met online campagne-, webcare- en contentmarketing vraagstukken.

Kinderen zijn briljant. Hebben een frisse onbevangen kijk op de wereld. Mijn kinderen inspireren mij dagelijks met hun prachtige uitspraken en visie. Ik wil van mijn kinderen leren en daardoor merk ik dat ze ook van mij willen leren.

2 reacties

  • Belofte maakt schuld: Mijn ‘bijzonder rare kind’ moest vandaag zelf een handtekening zetten onder een briefje van school. “Zet hier maar je handtekening”, zei ik. Grote ogen kijken mij aan… “Hoe kan ik dáár (en wijst op dat kleine stippellijntje), nou mijn hele hand tekenen???”

Volg ons!

We vinden het geweldig als je onze social media bezoekt. Vergeet niet te liken!