VDRS
Disney Motorama Cars van Goliath

Disney Motorama Cars van Goliath

Doen we wel vaker hier op Vital Daddy. Speelgoed testen waar we vroeger zelf mee hadden willen spelen 🙂 . Zeker als het om echte daddy toys gaat. Dit keer de autootjes van Disney Motorama Cars. Van Goliath kreeg Vital Daddy de eerste exemplaren in handen. En opvallend, de speelgoedauto’s zijn anders dan anders. Van verrassend zware kwaliteit en met intense kleuren.

Wij hebben beide beschikbare formaten; de 1:24 (met Mickey Mouse) en de 1:43 (met Donald Duck) getest. Daarbij geholpen door twee uitstekende hulptesters: Aimée van 8 jaar en Morten van 6 jaar.

Een aantal wapenfeiten van de Disney Motorama Cars:

  • beschikbaar op schaalgrootte 1:24 en 1:43,
  • naast Donald Duck en Mickey Mouse ook verkrijgbaar met  Goofy, Scrooge of  Paperinik achter het stuur,
  • wordt naast speelgoed door de scene ook als ‘collectors item’ verzameld,
  • Disney Motorama Cars wordt aanbevolen voor 6+ kinderen,
  • auto’s zijn gemaakt van metaal en hebben rubberen banden,
  • echter kleuren; zoals rood, blauw, groen en geel behoort te zijn,
  • oog voor detail, auto’s zijn vrolijk afgewerkt. 
IMG_0615
motorama disney cars

Het hulp testteam is direct gaan spelen met beide auto’s en heeft met haardhout een speelopstelling gemaakt. Aan de ‘haardhout’ foto’s is goed te zien hoe groot de auto’s zijn. AimĂ©e heeft de grootste Disney Motorama Car (1:24) getest. Onderstaand haar testrapport: 

“Wat ik leuk vind:

Leuk autootje vind ik zelf. De drie kleuren geel, rood en blauw die worden gebruikt horen goed bij Mickey Mouse. De wielen zijn heel soepel, handig want dan kan je er mee racen. En het gaat niet snel kapot. Ook is het wel leuk want bij mij kan je de wielen heen en weer doen. Wel kan hij door de wasstraat*, dus leuk gemaakt!!!

Wat ik beter zou doen:

Jammer dat het poppetje ( Mickey Mouse ) niet los kan. De kleur groen staat niet zo goed bij het autootje. Misschien kan het rood. En wat ook jammer is dat niet alles open kan.”

 * gemaakt van blokken haardhout

Ook na een week grijpen de kids terug op beide auto’s. Ze liggen fijn in de hand en de kleuren nodigen uit om mee te spelen. Kortom een mooie aanvulling op de auto verzameling.

IMG_0616
motorama disney cars

  

Raoul van Heese

Raoul (1969) is ‘de allerbeste vader van de wereld’ voor AimĂ©e (2004) en Morten (2007), nieuwsgierig en avontuurlijk ingesteld, en tot rust komend thuis in de Arnhemse Betuwe. Vrijdagmiddag is zijn favoriete speelmiddag. Als de school uit is, trekt hij er met AimĂ©e en Morten op uit om modder aan de broek te krijgen. Een betere start van het weekend is er niet! Voetballen en fietsen doet hij het liefst en de middag wordt bij voorkeur afgesloten met een bord vol pannenkoeken.

Kinderen kansen bieden zich te ontwikkelen; intellectueel, sportief en kunstzinnig. Dat is waar hij zijn zakelijk tijd mee vult. Games maken is daarbij zijn dingetje (gamestad.co) mits online wordt gecombineerd met offline activiteiten. Reizen en het avontuur opzoeken houden hem vitaal. ‘

Voeg reactie toe

Volg ons!

We vinden het geweldig als je onze social media bezoekt. Vergeet niet te liken!