VDRS
Daddythecaveman Reboot

Daddythecaveman Reboot

Sixpack

Een indrukwekkende borstkast, een sixpack, zwellende biceps en een paar bovenbenen waar Igor Zjelezovski (kent u hem nog?) en Bony bij verbleken. Een echte caveman met ook nog eens lang krullend blond haar. Hij is pas 14 jaar mijn zoon maar het is al een beer van een vent. Niet zo gek natuurlijk met Daddythecaveman als vader; midden 40, in de kracht van zijn leven en met een machtig lijf en ver boven de honderd kilo. Ook Daddythecaveman heeft een sixpack en hij bewaart deze net als zijn schaatsen in het vet. Maar toch begint het te knagen bij de Caveman. De tijden dat het pompen van ijzer aan de basis stonden van zijn machtige lijf liggen ver achter hem. Inmiddels kan hij beter op zijn rug laten tatoeëren “dit lichaam is mede mogelijk gemaakt door MACDonalds en FEBO”. De aanblik van zijn zoon en het niet met droge ogen kunnen kijken naar het programma Obese deed Daddythecaveman besluiten om naar de sportschool te gaan. Tijd voor een caveman Reboot.

Pumping iron

Inmiddels zijn we al twee maanden trouw aan sporten in de sportschool. We, want Cavemummy en dochterlief doen ook mee wat motiverend werkt. Eerst een rondje cardio en dan de oude liefde van Daddythecaveman: pumping iron. En dat drie keer in de week. En het effect van al deze noeste arbeid begint zichtbaar te worden. Het berenvel van Daddythecaveman begint behoorlijk ruim te zitten en ielige puberjongetjes in de sportschool kijken vol afgunst naar een lichaam wat zij nooit zullen krijgen. Omdat veel mensen niet doorhebben dat Daddythecaveman een bijna 18 jarige dochter heeft die samen met hem sport, kijken veel mannen jaloers naar hem en vragen zich af waarom deze caveman toch zo enthousiast begroet wordt door deze jonge blom.

Strakke wielrenbroekjes

Als Arnold Schwarzenegger en Sylvester Stallone in hun beste dagen paradeert Daddythecaveman door de sportschool terwijl mooie blonde jonge hindes hem aanschouwen. Nou ja, misschien niet de jonge hindes maar de wat oudere blonde dames met ferme derrières in te strakke wielrenbroekjes kijken hem na. Een vetrandje mag best dames! Daddythecaveman is niet meer zo kieskeurig zo als 40 kilo geleden.  Het is in ieder geval wat. Daddythecaveman heeft duidelijk de smaak te pakken en voelt zich energiek, sterk en sexy. Is er leven na de 40? Ja, er is leven na de 40 als je een abonnement op de sportschool neemt. Nog even een paar weken trainen en Daddythecaveman gaat in een T-shirt met opgerolde mouwtjes samen met zijn zoon stappen tijdens koninginnenacht, Yeah Baby!! Zoonlief kijkt me wat meewarig aan, schudt zijn hoofd en zegt: “jij bent echt niet lekker!”

Erwin Cammelbeeck

Geboren in het westen maar opgegroeid in het oosten. Vader van  een prachtige dochter (1995) en een prachtige zoon(1999). Voorkeur voor alles wat puur is: pure emotie, pure liefde en het pure leven. Probeert regelmatig middels zijn alter ego Daddy The Caveman vaders weer terug te roepen naar de oer-principes van het vaderschap: De man zijn in het leven van de kinderen.

 

5 reacties

Volg ons!

We vinden het geweldig als je onze social media bezoekt. Vergeet niet te liken!