VDRS

Daddy-Testteam: Review Crayola Marker Maker

Crayola is eind vorig jaar op de Nederlandse markt geïntroduceerd en biedt een scala aan kleur-, teken en knutselartikelen voor kinderen. Wij hebben een heuse DIY box aangeboden gekregen om lekker creatief met onze kinderen aan de slag te gaan voor Sinterklaas en Kerst! Dat komt goed uit want over 3 weken is het al Sinterklaas en over een kleine 6 weken alweer kerst! De review is in 2 delen geknipt omdat er verschillende producten inzitten. Deze week de Crayola Marker Maker!

 

 

Wat valt op?
Het is een heel pakket met stiften, vullingen, dopjes, buisjes, basis verfkleuren etc. Het ziet er uit als een volwaardig reislaboratorium!

En nu aan de slag!IMG_8373
Zoals je kunt zien bij de eerste foto zitten alle benodigdheden erbij. Het proces van het  maken van de stiften wordt stapsgewijs uitgelegd in de beschrijving. Een kind kan de was doen! De Marker Maker is gemaakt voor kinderen vanaf 8 jaar. Mijn 5 jarige had hier totaal geen boodschap aan en heeft zich enorm vermaakt met de Marker Maker. In no-time had hij het concept door en transformeerde hij in een echte laborant die met precisie (en wat vaderlijke hulp) de buisjes vulde met de benodigde inkt. Even de vulling dopen en de stift sluiten en tadaaaaa! een mooie rode, blauwe, gele, groene paarse stift is gemaakt. Maar dan is het nog niet klaar. Als de stiften gemaakt moet je ze nog ergens in bewaren.

OIMG_8382ok daar heeft Crayola aan gedacht. Bij het pakket zitten 2 volwaardige doosjes voor de stiften. Er passen 8 stiften in een doosje. En deze doosjes kun je helemaal personalisen met de stiften die je erin wilt doen, en dat heeft mijn proefpersoon vol overgave gedaan.

 

Wij geloven in de kracht van verbeelding! is de slogan van Crayola. Nou dat blijkt. Wat is er nou leuker dan je eigen stiften te maken? Volgens Sean is dit een “superdupergaafcool” speelgoed! Hij vond het ergens ook erg jammer dat hij al zo snel alle stiften had gemaakt. Het is wel mogelijk om navullingen aan te schaffen.

Conclusie
Crayola Marker Maker is een ontzettend leuk speelgoed waarmee de verbeelding een grote rol speelt. Het fijne van dit speelgoed (voor de ouders) is dat de inkt makkelijk afwasbaar is van kleding, meubels(!) en handen. Het leert kinderen de primaire kleuren en om mooie bijzonder kleuren te maken zoals paars, oranje en turquoise. De aandachtspuntjes zijn de knijpflesjes. Deze zijn nogal stevig. Wellicht iets te stevig voor kinderen van 7, 8, 9 jaar. Ook is het dichtklikken van de stiften best zwaar en het laboratorium is voor de kracht die erop gezet moet worden net niet stabiel genoeg. Hier kun je als ouder nog wel een rol in spelen. Op deze 2 kleine puntjes na kun je merken dat er nagedacht is over dit speelgoed. Alles wat je nodig hebt om de stiften te maken zit erbij.

Marker Maker krijgt van het Daddy-testteam een dikke 9!

+Spreekt de verbeelding aan
+Leuke bezigheid
+Variatie in kleuren mogelijk
+Goede duidelijke uitleg
+Nagedacht over de inhoud

-Te stevige flesjes
-Lastig dichtklikken van stiften

Met € 27,99 is het redelijk aan de prijs, maar de volledigheid van het pakket maakt de prijs mijn inziens dubbel en dwars waard. Voor mij is dit een ideaal cadeau voor de feestdagen.

Bestellen? via onderstaande links kun je bij Bol.com jouw ideale Marker Maker bestellen:

[bol_product_links block_id=”bol_56389d87962b9_selected-products” products=”9200000031659396,9200000046977845,9200000031659346″ name=”Marker makers” sub_id=”” link_color=”003399″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”D2D2D2″ width=”250″ cols=”1″ show_bol_logo=”undefined” show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

 

Robin de Jong

Ik ben de enorm trotse vader van Sean (2010) en Rhys (2016). Sinds de geboorte van Sean is mijn leven op zijn kop gezet. Ik heb mijzelf op dat moment voorgenomen een goede balans te vinden tussen werk en privé. Ik denk dat ik de juiste balans heb gevonden!  Ik ben werkzaam bij een gemeente in deeltijd. Ja hoor.... ik ben ambtenaar ;) Maar dat is niet alles.

Bij het kinderdagverblijf en later ook op de basisschool heb ik gemerkt dat er op verschillende manieren over de rol van de ouder, met betrekking tot betrokkenheid op school, wordt gedacht. Dat heeft mij aan het denken gezet en ik ben een eigen bedrijf gestart. Ik werk momenteel voor Actief ouderschap en ben betrokken geweest bij Baby Sensory Almere. Twee ondernemingen die ouderbetrokkenheid hoog in het vaandel hebben staan. Sinds vorig jaar ben ik toegetreden tot het bestuur van VDRS en zijn wij heel hard bezig om van Nederland een VDRland te maken. Ik geef o.a. vanuit de stichting trainingen op het gebied van vaderschap, opvoeding en persoonlijke effectiviteit.

Drie middagen in de week ben ik er om Sean op te halen van school. We doen dan altijd iets leuks. Op de warmere dagen gaan we lekker wandelen in het park of spelen we in de speeltuin. Lekker samen apenkooien! Op de koudere dagen verbouwen we het hele huis tot klimklauterparcours of doen we bordspelletjes... kortom 3 echte 'mannendagen'. Het weekend is voor het gezin en de familie. Verjaardagen, gezinsuitjes, maar ook weer die befaamde speeltuin....

Mijn dagen zijn snel gevuld maar toch probeer ik ook wat tijd voor mezelf in te plannen. Dan ga ik hardlopen of st ik in de Dojo op de mat. Als ik 's avonds nog tijd over heb, lees ik graag de blogs van de VDRS bloggers of duik in de boeken in. Tussendoor volg ik zo af en toe nog wat Netflixseries en kijk in sport op tv.

In de warmere maanden probeer ik altijd een aantal duiken te doen in binnen en buitenland. Niets brengt mij meer tot rust dan lekker tussen de vissen hangen met niets anders dan je eigen gedachten en je buddy.

1 reactie

Volg ons!

We vinden het geweldig als je onze social media bezoekt. Vergeet niet te liken!